Οι αντιπροσωπείες της MARCO PUMPS

   
H ALMATEC ιδρύθηκε το 1984 και είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές αεροκίνητων αντλιών διπλού διαφράγματος. Κατέχει πολλές ευρεσιτεχνίες για ειδικές αντλίες με εφαρμογή στη χημική βιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων. Είναι θυγατρική του εργοστασίου WILDEN και ανήκει και αυτή στον όμιλο PSG.
   ISO 9001

 


 

    
Ιδρύθηκε το 1903 στην Αμερική και είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντλιών θετικής μετατόπισης. Οι αντλίες Blackmer χρησιμοποιούνται για LPG, καύσιμα, τρόφιμα και σε πλήθος άλλων εφαρμογών. Ανήκει στον όμιλο PSG
 

 


 

   
H DAB συγκαταλέγεται στους μεγάλους ανά τον κόσμο παραγωγούς φυγοκεντρικών αντλιών. Η γκάμα των προϊόντων της χαρακτηρίζεται από ευρύτητα και καλύπτει από οικιακές έως εξειδικευμένες βιομηχανικές εφαρμογές. Είναι το ηγετικό μέλος του ομίλου DWT (Dab Water Technologies).
  ISO 9001  

 


 

    
Από τα πιο προηγμένα Ιταλικά εργοστάσια στην τεχνολογία κενού. Το πρόγραμμα του εργοστασίου περιλαμβάνει αντλίες κενού ελαίου, ξηρού τύπου, υψηλού κενού, φυσητήρες και συγκροτήματα κενού.
 

 


 

  
Η Ιαπωνική εταιρεία διαθέτει στην Ιταλία δύο τεχνολογικά προηγμένες μονάδες για την παραγωγή ανοξείδωτων αντλιών. Το πρόγραμμα του εργοστασίου είναι ευρύτατο και η ποιότητα των αντλιών κορυφαία.
  ISO 9001    ISO 14001

 


 

  
Κατασκευάζει ποιοτικά δοχεία μεμβράνης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
  ISO 9001

 


 

  
Ευρύτατο πρόγραμμα αντλιών λυμάτων έως πάνω από 100kw. Υποβρύχια mixer, εξ’ ολοκλήρου ορειχάλκινες και ανοξείδωτες υποβρύχιες αντλίες.
  ISO 9001

 


 

  
Η FPZ παράγει από το 1975 φυσητήρες πλευρικού καναλιού για ατμοσφαιρικό αέρα και άλλα αέρια. Δίνει έμφαση στην αξιοπιστία, τον υψηλό βαθμό απόδοσης και στην απλότητα της σχεδίασης. Είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φυσητήρων παγκοσμίως και φημίζεται όχι μόνο για τα προϊόντα της αλλά και για την εξυπηρέτηση του πελάτη.
  ISO 9001

 


 

  
Εργοστάσιο με μεγάλη εξειδίκευση και τεχνογνωσία που παράγει γραναζωτές αντλίες υψηλής πίεσης έως 40bar.
 

 


 

  
Από τα παλαιότερα εργοστάσια αντλιών της Ευρώπης στο Auxerre της Γαλλίας. Ιδρύθηκε το 1906. Παράγει πλήθος εξειδικευμένων αντλιών όπως τις κλασσικές αντλίες έκκεντρου δίσκου, περισταλτικές αντλίες, λοβωτές και πτερυγιοφόρες αντλίες. Ανήκει στην εταιρεία Blackmer, μέλος του ομίλου PSG.
 

 


 

  
Γραναζωτές αντλίες μεγάλης αξιοπιστίας και στιβαρής κατασκευής. Με διπλά χιτώνια ψύξης-θέρμανσης για διακίνηση δύσκολών υγρών όπως μαζούτ, σοκολάτας κλπ

 


 

  
Το εργοστάσιο PEDROLLO είναι παγκόσμια γνωστό για την παραγωγή αντλιών. Η φήμη του έχει σαν βάση τις προηγμένες εγκαταστάσεις, την τεχνολογία και τoν επαγγελματισμό. Ποιοτικές αντλίες με παραγωγή 100% στην Ιταλία.
  ISO 9001

 


 

  
Κοχλιωτές αντλίες προοδευτικής κοιλότητας.
 

 


 

  
Από τα σημαντικά ανά τον κόσμο εργοστάσια παραγωγής ανοξείδωτων αντλιών γεώτρησης. Παράγει τις αντλίες του με τεχνολογικές μεθόδους μεγάλης ακρίβειας και εξάγει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Οι χιλιάδες εγκατεστημένες αντλίες STAIRS έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Σχέση ποιότητας / τιμής εξαιρετική
  ISO 9001

 


 

    
H SEIM είναι από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής κοχλιωτών αντλιών. Πολύ μεγάλο πρόγραμμα αντλιών και ειδικές ναυτιλιακές αντλίες για καύσιμα και λιπαντικά.
 

 


 

  
Κοχλιωτές αντλίες προοδευτικής κοιλότητας. Μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών στη βιομηχανία και στη ναυτιλία.
  ISO 9001

 


   

 

 
Ορειχάλκινες αντλίες αυτόματης αναρρόφησης για καθαρά υγρά. Για κρασί, μούστο, λάδια. Ανοξείδωτες αντλίες AISI 316 για γάλα, χυμούς φρούτων, διαβρωτικά υγρά, ναυτιλιακές εφαρμογές.

 


 

   
Οικιακές αντλίες καινοτόμας σχεδίασης και εξελιγμένης τεχνολογίας. Σχεδιασμένες από το εργοστάσιο DAB Ιταλίας. Παράγονται σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην Κίνα υπό την αυστηρή επίπλεψη της DAB.


 

  
Νέα και δυναμική εταιρεία με εξειδίκευση στην παραγωγή υδρολίπαντων και ελαιολίπαντων υποβρύχιων κινητήρων γεώτρησης 3", 4" και 6". Με παραγωγή 180 χιλιάδων κινητηρων είναι ο πρώτος Ιταλός κατασκευαστής. Διαθέτει ISO9001 και ISO14001. Ανήκει στο όμιλο DWT (Dab Water Technologies).
  ISO 9001

 


 

  
Αντλίες κενού υγρού δακτυλίου, αντλίες για θερμά λάδια 300 oC, ειδικές βιομηχανικές αντλίες.
 

 


 

    
Το μεγαλύτερο εργοστάσιο της Ιαπωνίας στην παραγωγή υποβρύχιων αντλιών ακαθάρτων, λυμάτων και υποβρύχιων οξυγονωτών. Το ρομποτικό εργοστάσιο στο Kyoto θεωρείται υπόδειγμα παγκοσμίως. Οι χιλιάδες εγκατεστημένες αντλίες στην Ελλάδα από το 1975 και μετά, έχουν αποδείξει την κορυφαία ποιότητά τους.
  ISO 9001, 14001 

 


 

  
Κατασκευάζει πολύ ποιοτικά δοχεία μεμβράνης. Σχέση ποιότητας τιμής εξαιρετική.
  ISO 9001     ISO 14001

 


 

  
Το εργοστάσιο εξειδικεύεται στην κατασκευή φυγοκεντρικών αντλιών αυτόματης αναρρόφησης με ανοικτή πτερωτή, καθώς και στην κατασκευή γραναζωτών αντλιών. Οι αντλίες VARISCO διακρίνονται για την αξιοπιστία, της στιβαρή κατασκευή και της μεγάλη διάρκεια ζωής.
  ISO 9001

 


 

  
Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο εργοστάσιο παγκοσμίως στην παραγωγή αεροκίνητων αντλιών διπλού διαφράγματος. Υπερσύγχρονη ρομποτική παραγωγή στην Καλιφόρνια της Αμερικής. Κατέχει το 50% της παγκόσμιας αγοράς αεροκίνητων αντλιών διπλού διαφράγματος, με μεγάλη απόσταση από το δεύτερο. Ανήκει στον όμιλο PSG
  ISO 9001   ISO 14001

 


 

Εκτός των παραπάνω, πολλοί άλλοι ακόμη γνωστοί οίκοι έχουν εμπιστευθεί τη διακίνηση των προϊόντων τους στη MARCO PUMPS.