Κατηγορίες

Πιεστικά δοχεία μεμβράνης VAREM, STAIRS AQUAFOS, EDS GLOBAL

Πιεστικά δοχεία μεμβράνης VAREM, STAIRS AQUAFOS, EDS GLOBAL

H Varem s.p.a., με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, είναι σε παγκόσμια κλίμακα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πιεστικών δοχείων μεμβράνης για πιεστικά συγκροτήματα και για εγκαταστάσεις θέρμανσης. Δεν παράγει μόνο το μεταλλικό μέρος των δοχείων αλλά επίσης και τις ελαστικές μεμβράνες. Εχει επομένως την επίβλεψη στην κατασκευή του πλέον κρίσιμου εξαρτήματος ώστε να παράγει αξιόπιστα δοχεία. Διεξάγει συνεχή έρευνα και επενδύει συνεχώς στην τεχνολογική βελτίωση των δοχείων. Διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 και εξασφαλίζει έτσι τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.


Η STAIRS Industrial Co. Ltd ιδρύθηκε το 1981 και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αντλιών και πιεστικών δοχείων της Taiwan με εξαγωγές σε όλες τις χώρες του κόσμου. Τα δοχεία μεμβράνης AQUAFOS της STAIRS είναι κατάλληλα για όλα τα συστήματα νερου : βιομηχανικά, οικιακά και αγροτικά. Εσωτερική επικάλυψη των βρεχομένων μερών από φύλο πολυπροπυλενίου. Μεμβράνη διαχωρισμού αέρα / νερού από butyl υψηλής ποιότητας. Είσοδος νερού από χυτό ανοξείδωτο χάλυβα. Όλα τα δοχεία AQUAFOS ελέγχονται ένα προς ένα και καλύπτονται με πενταετή εγγύηση.

 

 

Πιεστικά δοχεία ποιοτικής κατασκευής και ανταγωνιστικής τιμής. Κατασκευάζονται σε σύγχρονο εργοστάσιο στην Τουρκία σύμφωνα με όλα τα διεθνή κατασκευαστικά πρότυπα και προδιαγραφές. Το εργοστάσιο παράγει δοχεία ανταλλάξιμης μεμβράνης απο 2 έως 2000 lt με διετή εγγύση και δοχεία 8 έως 100 lt μή ανταλλάξιμης μεμβράνης με πενταετή εγγύηση.