Αεροκίνητες αντλίες ARO Specialty Series pumps

Αεροκίνητες αντλίες ARO Specialty Series pumps
Κατασκευαστής: ARO
Κωδικός Προϊόντος: 070-100-1200
Ποσότητα:

Χρησιμοποιούν πανομοιότυπη τεχνολογία με τις κανονικές αντλίες ARO, αλλά οι ειδικοί αυτοί τύποι είναι σχεδιασμένοι για συγκεκριμμένες εφαρμογές.
Οι ειδικές αντλίες ARO Specialty περιλαμβάνουν αντλίες με κιτ για βαρέλια, αντλίες με flap valves, αντλίες μεταφοράς σκόνης, αντλίες υψηλής πίεσης, αντλίες υγιεινής, φυγοκεντρικές αντλίες αποστράγγισης και αντλίες μεταφοράς καυσίμων. 

 

Powder Transfer Pumps

Αντλίες μεταφοράς σκόνης

Οι αξιόπιστες αντλίες ARO μεταφοράς σκόνης διαχειρίζονται τη μεταφορά σκόνεων με καθαρό και γρήγορο τρόπ και με ένα μικρό μέρος του κόστους άλλων συστημάτων.  

 
Drum Pump Packages: Pump, Transfer, & Dispensing

ΚΙΤ για βαρέλια: Άντληση, μεταφορά και διανομή

Τα κιτ βαρελιών προσφέρουν επαρκή παροχή, λειτουργία χωρίς κολλήματα και με απόλυτη στεγανότητα.

 
Pit Boss™

Pit Boss™

Οι αντλίες αποστράγγισης και διαχείρισης στερεών συνδυάζουν πατενταρισμένες τεχνολογίες και εξειδικευμένη σχεδίαση για να κάνουν τη σειρά Pit Boss ™ την πρώτη επιλογή στη γενική βιομηχανία, στην εξόρυξη και στις κατασκευές.

 
ARO FDA Stainless Steel Diaphragm Pump

ARO FDA Ανοξείδωτες για υγιεινή χρήση

Για την ασφάλεια, την ποιότητα και το χαμηλό λετουργικό κόστος στη βιομηχανία τρροφίμων και φαρμάκων, βασιστείτε στις ανοξείδωτες αντλίες διαφράγματος ARO που είναι συμβατές με τους κανονισμούς FDA για τρόφιμα και ποτά.

 
Centrifugal Dewatering Pump

Υποβρύχια αεροκίνητη φυγοκεντρική αντλία

Ελαφριά, φορητή και εξαιρετικά ανθεκτική.  Κατασκευασμένη για να χειρίζεται ποικίλες εφαρμογές στη ναυτιλία και στη βιομηχανία

 
2:1 Ratio High Pressure

Υψηλής πίεσης 2:1

Οι αντλίες υψηλής πίεσης ARO 2: 1 είναι κατασκευασμένες για να επιτυγχάνουν διπλάσια πίεση απο τις τυπικές αντλίες με περίπου τη μισή παροχή. Με έξυπνο σχεδιασμό και μεγάλη ανθεκτικότητα.

 
3:1 Ratio High Pressure Pump

Υψηλής πίεσης 3:1

Our 3:1 pumps can deliver up to 300 psi at about half the flow rate of standard pumps. They're stall-free, and maintenance is a breeze.

Οι αντλίες 3: 1 μπορούν να αναπτύξουν πίεση έως  20bar με περίπου τη μισή παροχή των τυπικών αντλιών. Με λειτουργία χωρίς προβλήματα και με απλή συντήρηση.

 
1" Ported Sanitary Transfer

Αντλίες υγιεινής χρήσης

1/2"    1"       1 1/2"      2"     3" 

 
1" Fuel Transfer Pump

Αντλίες μεταφοράς καυσίμων

Σχεδιασμένες για μεταφορά πετρελαίου, βενζίνης, καυσίμων αεροπλάνων.

1/2"      1"       2"    

 
1" Ported Conductive Pumps

Αντλίες απο αγώγιμο πολυπροπυλένιο

Οι αγώγιμες πλαστικές αντλίες ARO είναι αξιόπιστες, ευέλικτες και φιλικές στο περιβάλλον. Χρησιμοποιούνται για μεταφορά, πλήρωση και ανακυκλοφορία, και είναι συμβατές με μια ποικιλία υγρών.

1"       1 1/2"        2"

 
Flap Valve

Flap valve 2"

Η πατενταρισμένη μη ισορροπημένη βαλβίδα αέρα εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία χωρίς στάσεις.