Αεριστήρες TSURUMI TRN

Posted by marcopumps 23/04/2015 0 Comment(s) TSURUMI,

Τρείς αεριστήρες TSURUMI TRN 24KW ο καθένας εγκαταστάθηκαν για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων του ζεστού καιρού σε σταθμό επεξεργασίας λυμάτων στην Ολλανδία.




Στο σταθμό επεξεργασίας λυμάτων στο Wijster της Ολλανδίας υπήρχαν πολύ δυσάρεστες παρενέργειες από τον ζεστό καιρό. Ο σταθμός επεξεργάζεται λύματα από κοντινό σφαγείο και η 
λειτουργία του σταθμού επηρεάσθηκε από την έλλειψη οξυγόνου λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας.  Η αύξηση του pH στα λύματα προκάλεσε δυσάρεστες οσμές και δυσλειτουργία στο σταθμό.


Για την επίλυση του προβλήματος εγκαταστάθηκαν τρείς υποβρύχιοι αεριστήρες 100TRN424, 24KW  ο καθένας, για να αυξήσουν το επίπεδο οξυγόνου στα λύματα του σφαγείου. Για την αποφυγή τυχόν διάβρωσης από το υψηλό pH οι αεριστήρες εφοδιάσθηκαν με ανόδια ψευδαργύρου. 
Η εγκατάσταση έγινε με ελάχιστες επεμβάσεις στο σταθμό και οι αεριστήρες τοποθετήθηκαν στον πυθμένα της δεξαμενής λυμάτων χωρίς καμμία άλλη αλλαγή στο σύστημα διαχείρησης λυμάτων του σταθμού.
Για τη διασφάλιση της ανταπόκρισης των αεριστήρων στις ανάγκες της εγκατάστασης, η οδήγησή τους έγινε με inverter ώστε να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σταθμού και παράλληλα να μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο. 
Η εγκατάσταση έγινε πολύ γρήγορα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα εκτός από τον αερισμό και δυνατή ανάδευση και ομογενοποίηση των λυμάτων, ώστε να αποφεύγεται ο σχηματισμός ιζήματος.
Οι αεριστήρες TSURUMI TRN διαθέτουν ειδική σχεδίαση ώστε ο διπλός μηχανικός στυπειοθλίπτης να μήν έρχεται σε επαφή με τα λύματα και να αυξάνεται έτσι πολύ η διάρκειας ζωής τους.
Σε αντίθεση με συστήματα αερισμού με φυσητήρες και μεμβράνες οι αεριστήρες TSURUMI TRN δεν φράζουν από τα λύματα.

Ιστοσελίδα αεριστήρων TSURUMI TRN εδώ.
 

Ετικέτες: TSURUMI

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΓΡΩΝ

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ -AFTER SALES

 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ