50 ΧΡΟΝΙΑ MARCO PUMPS

Posted by panos 31/01/2024 0 Comment(s)

Όλα ξεκίνησαν το 1974 όταν ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας « MARCO PUMPS A.E.B.E. » Παναγιώτης Μαρκομιχάλης, ξεκίνησε μόνος του στο γκαράζ της οικίας του, να επισκευάζει, να μοντάρει και να εγκαθιστά αντλητικά συγκροτήματα. Με πολύ προσωπική εργασία, επιμονή και υπομονή, βάζοντας προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό του να πετύχει, αποκτά σταδιακά το πρώτο του πελατολόγιο.
Σύντομα το όνομα του συνδέεται με την κατασκευή, επισκευή, τοποθέτηση και πώληση αντλητικών και πυροσβεστικών συστημάτων, ιδρύοντας την « MARCO PUMPS Ε.Π.Ε.», ως αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στη διακίνηση υγρών, με έδρα τον Πειραιά.
Η εταιρεία επιτυγχάνει deals με τα μεγαλύτερα εργοστάσια Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής και γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των πιο εξειδικευμένων συστημάτων άντλησης και πυρόσβεσης.
Σήμερα η εταιρεία « Π. ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε. » με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Πειραιά και με υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη από το 1985, κατασκευάζει, αντιπροσωπεύει και εισάγει προϊόντα επώνυμων κατασκευαστών κατακτώντας ηγετική θέση στην ελληνική αγορά.
Είναι βασικός προμηθευτής της Ελληνικής ναυτιλίας και βιομηχανίας, κατασκευαστικών εταιρειών, ξενοδοχειακών μονάδων, δημοσιών και ιδιωτικών έργων, υποδομών, εκατοντάδων εμπόρων, αγροτών και κατοικιών, ενώ ταυτόχρονα εξάγει τα προϊόντα της και σε χώρες του εξωτερικού όπως την Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, Σουδάν κλπ
• Κατασκευάζει πυροσβεστικά συγκροτήματα που πρώτη αυτή καθιερώνει στην Ελληνική αγορά καθώς επίσης Πιεστικά και Αντλητικά Συγκροτήματα.
• Αντιπροσωπεύει οίκους όπως η DAB, PEDROLLO, EBARA, TSURUMI, AQUASYSTEM, WILDEN, ARO, TRAVAINI, TELLARINI, SYDEX, VARISCO, GILARDONI, FPZ και πολλές άλλες.
• Υποστηρίζει τα προϊόντα της μετά την πώληση σε όλη την επικράτεια (after sales service).
• Διατηρεί παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα της.
• Διαθέτει εξειδικευμένο και έμπειρο Προσωπικό με υψηλή τεχνική και επιστημονική κατάρτιση.

Ο κύριος Παναγιώτης Μαρκομιχάλης είναι πάντα ενεργός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δίνοντας πάντα την κατεύθυνση, την εμπειρία και τις συμβουλές του στους εργαζομένους, ανάμεσα στους οποίους είναι η δεύτερη και η τρίτη γενιά.

Πενήντα χρόνια οι ειδικοί στην διακίνηση υγρών.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MARCO PUMPS!!

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΓΡΩΝ

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ -AFTER SALES

 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ